Se pare ca echipa de la Automattic-a transmis "încetează şi se abţine" email-uri la site-uri web care au "WordPress" în nume de domeniu. Cum ştiu asta? A fost prima mea poveste de pe tabloul de bord WP această dimineaţă! Se pare ca şi cum Lorelle pe WP simtit obligat de a vorbi în numele dezvoltatorii de WP. Ea a citat o poveste la Pro Life care citează dintr-o încetează şi se abţine de la e-mail, aparent trimis pe cineva la Automattic, Inc Mesajul a fost primul citat pe Andy Wibbel Blog-ul şi citeşte:
Înainte să ia în considerare potenţialul de unele implicaţii de e-mail, prima Aş dori să vă întreb dacă este sau nu Lorelle VanFossen a fost autorizat de către Automattic de a publica o mai recente blog-ul de la intrarea privind Lorelle de WordPress. În ea scrie:
Ea nu este listată ca un angajat al Automattic, asa cum ea poate face o astfel de declaraţie? E un agent autorizat pentru Automattic?
De ce mă întrebi? Citiţi pe!
Pentru a răspunde la această întrebare, ne-am nevoie de nişte informaţii de fond. O marcă comercială este un cuvânt, frază, simbol sau design, sau o combinaţie de cuvinte, expresii, simboluri sau desene sau modele, care identifică şi distinge de sursă de bunuri de o parte de cele ale altora. Un serviciu de marca este aceeaşi ca o marcă comercială, exceptând faptul că se identifică sursa şi distinge de un serviciu, mai degrabă decât un produs.
Mărci comerciale şi de servicemarks că Automattic se urmăresc sunt afişate la SUA de Brevete & Trademark site-ul Oficiului, care prevede următoarele:
Automattic, Inc, a depus două cereri de patente la "Wordpress" în asociere cu "[D] ownloadable program software pentru utilizarea în proiectarea şi administrarea de conţinut pe un site de Web." Într-o cerere se referă la cuvânt, "WordPress" şi de altă cerere se referă la de stilizat "W" în cerc cu subliniat cuvântul "WordPress" poziţionate lângă aceasta.
Automattic, Inc, a depus doi marcaţi aplicaţiile de pe "Wordpress" în asociere cu "[S] oftware de soluţii, şi anume furnizarea de utilizare a on-line non-software-ul de download pentru utilizarea în Internet care să permită publicarea." Într-o cerere se referă la cuvânt, "WordPress" şi de altă cerere se referă la stilizat "W" în cerc cu subliniat cuvântul "WordPress" poziţionate lângă aceasta.
Ok, acum că avem o idee de notele pe care le pretinde să proprii, să aruncăm o privire la ceea ce ar putea avea Automattic pentru a arăta, dacă acestea planul privind aplicarea drepturilor lor de a susţinut aceste mărci.
Infractiunea depinde dacă două mărci sunt suficient de asemanatoare, astfel încât să se provoca confuzie consumatorului de a lor ca sursă sau origine? Mai exact, depinde de încălcare dacă un număr semnificativ de cumpărători, de obicei prudent, sunt susceptibile de a fi induşi în eroare sau confuz cu privire la sursa de la diferite produse sau servicii. Reale de confuzie nu este necesar, doar un substanţial riscul de confuzie.
Te-ai dat seama de ce Lorelle Blog-ul de intrare este de important să se Automattic încă??
Lorelle are nume de blog "Lorelle pe WordPress." În plus, re ș edin ț ei de blog la Lorelle.WordPress.com. Dacă ea a fost autorizat de către Automattic (Notă: în cazul în care baietii de la Automattic decide ce apare pe tabloul de bord, atunci se pare că a fost acolo implicite de autorizare), apoi Automattic se bazau pe "WordPress" ea a blog-ului în numele şi în ea nume de domeniu pentru a vă ajuta să îşi facă argument care de obicei prudent, consumatorii vor lua-o ca un "oficial" se pronunţe!
Dă-o? include "WordPress", precum şi cele cu un nume de blog care include o. În ceea ce pot spune, Lorelle VanFossen nu este afiliat cu un reprezentant Automattic în capacitatea şi ca atare, ea este un blog intrare Ruse.
Ce mi se pare confuz, nu are nimic de-a face cu mărci comerciale. Ce este Lorelle dacă este confuz, de fapt, a fost autorizat, sau supravegheată de către Automattic? Desigur, este pur şi simplu o teorie. Deci, am sa intreb ... pur şi simplu.
Verificaţi din nou pentru a vedea dacă am ajuns un răspuns de la Lorelle!
Şi mai târziu, vom fi cautati pentru a răspunde la întrebarea: Poate Automattic scapi de WordPress Alltogether Marks?- 1on Oct 28th, 2006 at 5:58 pm Pingback pe 28 octombrie, 2006 la 5:58 pm
- 2on Mar 31st, 2007 at 1:13 pm Pingback pe Mar 31, 2007 la 1:13 pm










































Lorelle scrie propriul ei lucrurile, ea nu are nici o legătură cu Automattic mi place de ea în afară de blog.
Toate ne cer este că oamenii nu folosesc WordPress lor în nume de domeniu, şi pe care le-am folosit de patente pentru a merge după înşelătorii cibernetice, care au fost şarpe de vânzare a produselor petroliere şi implicând o asociaţie sau o menţiune cu WordPress.
Matt,
Ea ar putea sa-i scrii "propria lucrurile", dar întrebarea este dacă am pe nimeni de la intrarea ei Automattic revizuite despre marcă comercială şi / sau co-scris-o cu ea. Tu nu au răspuns la întrebare. Asta-i spun.
Poate că am putea clar toate astea cu un interviu. În loc de a comunica prin comentarii. Dacă v-ar fi ameniable, lasă-mă să ştiu şi să putem stabili ceva.
Îmi pare rău că am crezut că am răspuns la întrebare.
Nimeni nu Automattic revizuite de la intrarea ei, sau a scris-o cu ea, sau editat-o, sau trimis mesaje subliminale în interfaţa WordPress sugerând ea scrie nimic.
Sunt fericit să fac un interviu, trimite-mi la întrebări prin e-mail şi vă voi răspunde într-o zi sau două.
Indiferent dacă este Lorelle post a fost comandat sau sancţionate de către Automattic, apariţia sa în Tabloul de bord de mii de utilizatori se uita oficiale. Nu cred că acest adevăr se înregistrează cu Matt. Cred că ia acordat-o pentru că toate WP utilizatorii deja ştiu că Tabloul de bord sunt feed-o selecţie de posturi de el şi prietenii lui sindicalizate, în scopul de a stimula traficul lor de a blog-uri, şi nu sunt o sursă de informaţii despre Wordpress.
Aceasta ipoteza de mare pentru a face şi nu am nici o idee cât de corectă este. Probabil că cei mai mulţi oameni care au grija suficient de multe despre Wordpress de dezvoltare pentru a citi Tabloul de bord sunt conştienţi de statutul său, dar sunt sigur că acolo sunt nişte oameni acolo presupunând că Lorelle de la personal.
Esti pe Wank faţa locului.
Unul din clientii mei de design, care Aş instalat pentru WP, presupune că "toţi cei puţin în cutii [sale] panoul admin" au fost oficial WordPress Ştiri, dar a fost un pic agitat pentru ca a vazut ca unele link-uri la intrările unui personal de natura şi crezut că a fost ceva gresit. Nu pot înţelege, pentru că ipoteza lui de la "Alte WordPress News" de text de mai sus doar le. L-am informat prompt de altfel, şi a scos alimentări, lăsând numai de WP Dev Blog de alimentare.
Point este, nu doar pe toata lumea care începe cu WordPress cineva va avea de a explica că acele cutii nu sunt oficiale, articole de ştiri / surse sancţionat de echipa sau de Automattic WP.
OMI, şi doar opinia mea, dev blog-ul de alimentare ar trebui să fie singurul de acolo în mod implicit, în special pentru a înţelege mai puţin WP / newbie utilizatori, sau pentru a crea un funcţionar WP Stiri blog care este moderat. Nimeni nu începe ca o WPFanBoy (orGirl) sari de la alimentări, precum şi cele în tabloul de bord poate fi confuz, cu excepţia cazului în care exista o explicaţie foarte clară a ceea ce există, chiar acolo lângă ei.