WordPress & Deception?
26 oktober, 2006Ser ut som et team på Automattic har overført 'opphøre og desist e-postmeldinger til nettsteder som har' WordPress' i domenenavnet. Hvordan vet jeg dette? Det var den første historien på mitt WP-oversikten i morges! Virker som om Lorelle på WP følte seg tvunget til å uttale seg på vegne av WP utviklerne. Hun siterte en historie på Blogging Pro som sitater fra en opphøre og desist e-post som tilsynelatende er sendt fra noen på Automattic, Inc. e først ble notert på Andy Wibbel blogg og den leser:
Før vi vurdere noen mulige implikasjoner av e-post, jeg vil første liker å spørre om du vil eller ikke Lorelle VanFossen ble godkjent av Automattic til å publisere hennes siste bloggpost på Lorelle på WordPress. I det hun skriver:
Hun er ikke oppført som en ansatt i Automattic, så hvordan kan hun ta en så pronouncement? Er hun en autorisert agent for Automattic?
Hvorfor må jeg spørre? Les videre!
For å besvare det spørsmålet, må vi først krever litt bakgrunnsinformasjon. Et varemerke er et ord, setning, et symbol eller design, eller en kombinasjon av ord, setninger, symboler eller design, som identifiserer og skiller kilden til varer av en part fra andres. En tjeneste er det samme som et varemerke, bortsett fra at det identifiserer og skiller kilden for en tjeneste enn et produkt.
Varemerker og servicemarks som Automattic arbeider er postet på The US Patent & Trademark Office, som inneholder følgende:
Automattic, Inc., som har innlevert to varemerke applikasjoner på "Wordpress" i samband med "[D] ownloadable programvare for bruk i design og drift innhold på et nettsted." Et program dekker ordet "WordPress" og det andre programmet dekker den stiliserte "W" i sirkelen med det understrekede ordet "WordPress" plassert ved siden av den.
Automattic, Inc., som har innlevert to service merk programmene på "Wordpress" i samband med "[S] oftware løsninger, nemlig å tilby bruk av on-line ikke-nedlastbar programvare til bruk i muliggjør Internett-publisering." Et program dekker ordet, "WordPress" og det andre programmet dekker stiliserte "W" i sirkelen med det understrekede ordet "WordPress" plassert ved siden av den.
Ok, nå som vi har fått en idé av merkene som de hevder å eie, la oss ta en titt på hva Automattic kanskje vise om de har tenkt å håndheve sine rettigheter til disse hevdet karakterer.
Notifikasjon avhengig av om to merker er tilstrekkelig likt slik føre forbruker forvirring når det gjelder deres kilde eller opprinnelse? Mer spesifikt, overtredelse avhengig av om et betydelig antall vanligvis forsvarlig kjøpere vil trolig bli misled eller forvirret med hensyn til kilden av ulike produkter eller tjenester. Faktisk forvirring er ikke nødvendig, bare en betydelig sannsynlighet for misforståelser.
Har du funnet ut hvorfor Lorelle's bloggpost er viktig å Automattic ennå??
Lorelle har bloggen navnet «Lorelle på WordPress. Tillegg hennes blogg ligger på Lorelle.WordPress.com. Hvis hun var autorisert av Automattic (Merk: Hvis gutta på Automattic bestemmer hva som vises på dashbordet, da det synes det var implisitt innlogging), deretter Automattic seg lit til "WordPress" i hennes blogg navn og i hennes domenenavn å bidra til å gjøre sine argument som vanligvis forsvarlig forbrukerne vil ta det som en "offisielle" pronouncement!
Få det? inkluderer "WordPress" og de med en blogg som inneholder det. Så vidt jeg kan fortelle, Lorelle VanFossen er ikke tilknyttet Automattic i et representativt kapasitet og som sådan, hennes bloggpost er et knepet.
Hva jeg synes forvirrende, har ingenting å gjøre med varemerker. Hva er forvirrende, er om Lorelle var faktisk godkjent eller under tilsyn av Automattic? Selvfølgelig, det er bare en teori. Så jeg vil bare spørre ....
Tilbake for å sjekke om vi har fått svar fra Lorelle!
Og senere vil vi ta for å svare på spørsmålet: Kunne Automattic mister WordPress Marks Alltogether?





















