RSS


Ser ut som et team på Automattic har overført 'opphøre og desist e-postmeldinger til nettsteder som har' WordPress' i domenenavnet. Hvordan vet jeg dette? Det var den første historien på mitt WP-oversikten i morges! Virker som om Lorelle på WP følte seg tvunget til å uttale seg på vegne av WP utviklerne. Hun siterte en historie på Blogging Pro som sitater fra en opphøre og desist e-post som tilsynelatende er sendt fra noen på Automattic, Inc. e først ble notert på Andy Wibbel blogg og den leser:

Jeg jobber for Automattic Inc. Vi kjører wordpress.com og vi eier WordPress varemerke. Vi har lagt merke til at du bruker WordPress navn i [domainname.com] domenet og produkt uten vår tillatelse. Vi er der du blir bedt om å slutte å bruke vårt varemerke å markedsføre [tjenester]. Vennligst gi oss beskjed om hvor lang tid det vil ta deg til å endre navnet på området og produkt.

Før vi vurdere noen mulige implikasjoner av e-post, jeg vil første liker å spørre om du vil eller ikke Lorelle VanFossen ble godkjent av Automattic til å publisere hennes siste bloggpostLorelle på WordPress. I det hun skriver:

Hvis du bruker WordPress i domenenavnet, stopp. Hvis du bruker WordPress som den offisielle "navnet" i bedriften din, blogg-tittelen, eller på annen måte, men ikke i domenenavnet, følg med på den offisielle reaksjon på at én.
Lorelle på WordPress

Hun er ikke oppført som en ansatt i Automattic, så hvordan kan hun ta en så pronouncement? Er hun en autorisert agent for Automattic?

Hvorfor må jeg spørre? Les videre!

For å besvare det spørsmålet, må vi først krever litt bakgrunnsinformasjon. Et varemerke er et ord, setning, et symbol eller design, eller en kombinasjon av ord, setninger, symboler eller design, som identifiserer og skiller kilden til varer av en part fra andres. En tjeneste er det samme som et varemerke, bortsett fra at det identifiserer og skiller kilden for en tjeneste enn et produkt.

Varemerker og servicemarks som Automattic arbeider er postet på The US Patent & Trademark Office, som inneholder følgende:

Automattic, Inc., som har innlevert to varemerke applikasjoner på "Wordpress" i samband med "[D] ownloadable programvare for bruk i design og drift innhold på et nettsted." Et program dekker ordet "WordPress" og det andre programmet dekker den stiliserte "W" i sirkelen med det understrekede ordet "WordPress" plassert ved siden av den.

Automattic, Inc., som har innlevert to service merk programmene på "Wordpress" i samband med "[S] oftware løsninger, nemlig å tilby bruk av on-line ikke-nedlastbar programvare til bruk i muliggjør Internett-publisering." Et program dekker ordet, "WordPress" og det andre programmet dekker stiliserte "W" i sirkelen med det understrekede ordet "WordPress" plassert ved siden av den.

Ok, nå som vi har fått en idé av merkene som de hevder å eie, la oss ta en titt på hva Automattic kanskje vise om de har tenkt å håndheve sine rettigheter til disse hevdet karakterer.

Notifikasjon avhengig av om to merker er tilstrekkelig likt slik føre forbruker forvirring når det gjelder deres kilde eller opprinnelse? Mer spesifikt, overtredelse avhengig av om et betydelig antall vanligvis forsvarlig kjøpere vil trolig bli misled eller forvirret med hensyn til kilden av ulike produkter eller tjenester. Faktisk forvirring er ikke nødvendig, bare en betydelig sannsynlighet for misforståelser.

Har du funnet ut hvorfor Lorelle's bloggpost er viktig å Automattic ennå??

Lorelle har bloggen navnet «Lorelle på WordPress. Tillegg hennes blogg ligger på Lorelle.WordPress.com. Hvis hun var autorisert av Automattic (Merk: Hvis gutta på Automattic bestemmer hva som vises på dashbordet, da det synes det var implisitt innlogging), deretter Automattic seg lit til "WordPress" i hennes blogg navn og i hennes domenenavn å bidra til å gjøre sine argument som vanligvis forsvarlig forbrukerne vil ta det som en "offisielle" pronouncement!

Få det? inkluderer "WordPress" og de med en blogg som inneholder det. Så vidt jeg kan fortelle, Lorelle VanFossen er ikke tilknyttet Automattic i et representativt kapasitet og som sådan, hennes bloggpost er et knepet.

Hva jeg synes forvirrende, har ingenting å gjøre med varemerker. Hva er forvirrende, er om Lorelle var faktisk godkjent eller under tilsyn av Automattic? Selvfølgelig, det er bare en teori. Så jeg vil bare spørre ....

Lorelle,

Visste du samarbeide med en Automattic representant for å utforme og publisere ditt siste bidrag?

Tok en Automattic representant utkast, eller gjennom og del av din siste bloggpost før eller etter at du har publisert den?

Tilbake for å sjekke om vi har fått svar fra Lorelle!

Og senere vil vi ta for å svare på spørsmålet: Kunne Automattic mister WordPress Marks Alltogether?

fortell folk
  • description
  • Digg
  • del.icio.us
  • Google
  • BlogMemes
  • Reddit
  • StumbleUpon
  • Technorati
  • YahooMyWeb
(1 stemmer, gjennomsnitt: 5 av 5)
Loading ... Laster ...

    1

    Lorelle skriver sine egne ting, hun har ingen forbindelse med Automattic Dessuten liker jeg hennes blogg.

    Alle vi spør er at folk ikke bruker WordPress i sitt domenenavn, og vi har brukt varemerket for å gå etter scammers som var selger slange oljeprodukter og impliserer en forening eller påtegning med WordPress.

    2

    Matt,

    Hun kan skrive sine "egne ting", men spørsmålet jeg har er om det er noen fra Automattic sett henne oppføring om varemerker og / eller co-skrev den med henne. Du ikke svar på det spørsmålet. Det er talende.

    Kanskje vi kunne klare alt dette opp med et intervju. I stedet for å kommunisere gjennom kommentarer. Hvis du vil være ameniable, gi meg beskjed, og vi kan stille noe opp.

    3

    Beklager at jeg trodde jeg svarte på det spørsmålet.

    Ingen fra Automattic sett henne oppføring, eller skrev den med henne, eller redigert den, eller sendes subliminal meldinger i den WordPress grensesnitt insinuerer hun skrive noe.

    Jeg er glad for å gjøre et intervju, send meg spørsmål via e-post og jeg vil svare på en dag eller to.

    4

    Uavhengig av om Lorelle's innlegget ble offisielt oppdrag eller sanksjonert av Automattic, dets utseende i oversikten av tusenvis av brukere gjør det ser offisielt. Jeg tror ikke dette egentlig registrerer med Matt. Jeg tror han tar det for gitt at alle WP-brukere allerede vet at Dashboard-strømmer er et utvalg av innleggene ved ham og hans venner syndikerte for det formål å øke trafikken til deres blogger, og er ikke en offisiell kilde til informasjon om Wordpress.

    Det store antakelsen om å gjøre og jeg har ingen anelse om hvor nøyaktig den er. Sannsynligvis de fleste folk som er nok om Wordpress utvikling for å lese oversikten er klar over sin status, men jeg er sikker på at det er noen mennesker der ute forutsatt at Lorelle står på staben.

    5

    Du få øye på Wank.

    En av mine design-klienter, som jeg installerte WP for, antas at "alle de små boksene i [hans] admin panel" ble offisielt WordPress Nyheter, men var litt ustadig, fordi han så noen linker til oppføringer av en personlig natur og trodde noe var galt. Jeg kan forstå hans antakelse på grunn av "Andre WordPress Nyheter" text like over dem. Jeg omgående informert ham ellers, og fjernet det strømmer drar bare WP Dev Blog feed.

    Poenget er, ikke alle som bare starter med WordPress vil ha noen til å forklare at disse boksene ikke er offisielle nyhetsartikler / kilder sanksjonert av WP team eller Automattic.

    IMO, og bare min mening er Blogginnmating dev skal være den eneste der som standard, spesielt for mindre erfarne WP / nybegynner-brukere, eller lage en offisiell WP nyheter bloggen som er moderert. Ingen starter ut som en WPFanBoy (orGirl) fra hoppet og de strømmer i oversikten kan være forvirrende, med mindre det finnes en svært tydelig forklaring på hva det er, rett der ved siden av dem.

  1. 1
    Wordpress varemerke Scammers? on Oct 28th, 2006 at 5:58 pm på Andy Beard
  2. 2
    on Mar 31st, 2007 at 1:13 pm WordPress tilhører fellesskapet | AiS.web | Internettjenester


forlate et svar


oversette

English flagItalian flagKorean flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroat flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRumanian flagSwedish flagNorwegian flag

nowPLEASEthis

fellesskap

Utvikling og vekst Blogs - BlogCatalog Blog Directory Legg til i Technorati Favoritter Plexav koble til 000webhost.com
Links to Site

Vis info
telefonnummer

carrier

Mottar en tekstmelding med kommende vise informasjon: dag, starttid, gjester.

* Standard tekstmeldinger takster kan gjelde fra teleoperatøren *
snakke live på lufta
Ring meg - Ken: Offline
nowPLEASEthis