RSS

Het lijkt erop dat het team van Automattic heeft verstrekt 'ophouden' e-mails naar websites met een 'wordpress' in de domeinnaam. Hoe weet ik dit? Het was het eerste verhaal op mijn dashboard WP vanmorgen! Het lijkt erop alsof Lorelle op WP gedwongen voelden om te spreken namens de WP-ontwikkelaars. Ze besluiten een verhaal op Bloggen Pro die citeert uit een ophouden ogenschijnlijk verzonden e-mail van iemand op Automattic, Inc De e-mail werd voor het eerst genoteerd op Wibbel Andy's blog, en het luidt als volgt:

Ik werk voor Automattic Inc Wij lopen wordpress.com en wij hebben het WordPress handelsmerk. We hebben geconstateerd dat u de naam in uw WordPress [domainname.com] domein en het product zonder onze toestemming. Wij vragen u om te stoppen met het gebruik van onze merknaam op de markt uw [diensten]. Laat het ons weten hoe lang het zal duren u de naam van uw site en het product.

Voordat we kijken naar enkele mogelijke implicaties van de e-mail, zou ik eerst willen vragen, al dan niet Lorelle VanFossen werd toegestaan door Automattic te publiceren haar laatste blogartikel op Lorelle op WordPress. Daarin schrijft ze:

Als u werkt met WordPress in uw domeinnaam, stop. Als u werkt met WordPress als de officiële 'naam' van uw bedrijf, blogtitel, of iets anders, maar niet in de domeinnaam, Stay tuned voor de officiële reactie op dat ene.
Lorelle op WordPress

Ze is niet opgenomen als een werknemer van Automattic, dus hoe kunnen zij de vorming van een dergelijke uitspraak? Is ze een erkend agent voor Automattic?

Waarom stel ik mijn vragen? Lees verder!

Voor de beantwoording van deze vraag, moeten we eerst enige achtergrondinformatie. Een handelsmerk is een woord, zin, symbool of ontwerp, of een combinatie van woorden, zinnen, symbolen of ontwerpen, die te herleiden zijn en onderscheidt de herkomst van de goederen van de ene partij en die van anderen. Een dienst is hetzelfde als een merk, behalve dat het identificeert en onderscheidt de bron van een dienst in plaats van een product.

De handelsmerken en servicemarks dat Automattic houdt zich bezig met zijn gedetacheerd bij het US Patent & Trademark Office website, die is het volgende bepaald:

Automattic, Inc, heeft gedeponeerd handelsmerk twee aanvragen op "Wordpress", in combinatie met "[D] ownloadable softwareprogramma voor gebruik in het ontwerpen en beheren van content op een website." Een aanvraag heeft betrekking op het woord, "wordpress" en de andere aanvraag heeft betrekking op de gestileerde "W" in de cirkel met het onderstreepte woord "wordpress" gepositioneerd ernaast.

Automattic, Inc, heeft ingediend twee service aanvragen op "Wordpress", in combinatie met "[S] oftware oplossingen, te weten het geven van het gebruik van on-line niet-downloadbare software voor gebruik in het mogelijk maken Internet te publiceren." Een aanvraag heeft betrekking op het woord, "Wordpress" en de andere aanvraag heeft betrekking op de gestileerde "W" in de cirkel met het onderstreepte woord "wordpress" gepositioneerd ernaast.

Ok, nu hebben we een idee van de merken die zij beweren te bezitten, laten we eens kijken naar wat Automattic zou kunnen hebben om aan te tonen of zij van plan zijn op de handhaving van hun rechten geclaimd in deze merken.

Schending afhankelijk van het feit of twee merken zijn voldoende gelijk dat dit ertoe leidt consument verwarring over de bron of herkomst? Meer in het bijzonder inbreuk afhankelijk van het feit of een aanzienlijk aantal van normaal voorzichtige kopers dreigen te worden misleid of verward over de bron van de verschillende producten of diensten. Werkelijke verwarring is niet nodig, alleen een aanzienlijke kans op verwarring.

Heb jij dacht te weten waarom Lorelle's blog entry is belangrijk om Automattic nog?

Lorelle heeft de blog naam "Lorelle op WordPress." Daarnaast bevindt zich op haar blog Lorelle.WordPress.com. Als ze was goedgekeurd door Automattic (Opmerking: als de jongens op Automattic beslissen wat verschijnt op het dashboard, dan lijkt het er impliciete toestemming), dan Automattic zich baseerde op de "WordPress" in de naam van haar blog en in haar domeinnaam samen te stellen met hun argument dat normaal voorzichtige consumenten zullen dit beschouwen als een "officiële" uitspraak!

Snap je? omvat "WordPress" en die met een naam die blog mee. Voor zover ik kan vertellen, Lorelle VanFossen is niet gelieerd aan een Automattic in de hoedanigheid van vertegenwoordiger en als zodanig haar blog-item is een uitvlucht.

Wat vind ik verwarrend heeft niets te maken met de handelsmerken. Wat is verwarrend is of Lorelle was in feite toegestaan, of onder toezicht van Automattic? Natuurlijk, het is gewoon een theorie. Dus ik zal gewoon vragen ....

Lorelle,

Heb je samen met een vertegenwoordiger Automattic bij het opstellen of de publicatie van uw laatste inzending?

Heeft een vertegenwoordiger Automattic ontwerp, of te herzien en deel van uw meest recente blog-item voordat of nadat je ze publiceerde?

Controleer om te zien of we een antwoord gekregen uit Lorelle!

En later, we zijn op zoek naar het antwoord op de vraag: Kan Automattic Lose het WordPress, tekeningen Alltogether?

(1 stemmen, gemiddelde: 5 uit 5)
Loading ... Laden ...


vertalen

English flagItalian flagKorean flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroat flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRumanian flagSwedish flagNorwegian flagCatalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagLatvian flagLithuanian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flagVietnamese flag

nowPLEASEthis

gemeenschap

Ontwikkeling en groei blogs - BlogCatalog Blog Directory Toevoegen aan Favorieten Technorati Plexav linkto 000webhost.com
Links naar de site

toon herinnering
telefoonnummer

carrier

Ontvang een SMS-bericht met aankomende show informatie: per dag, begintijd, gasten.

* Standaard sms-tarieven in rekening worden gebracht door uw provider *
nowPLEASEthis