Ser ud som teamet på Automattic har fremsendt 'stoppet uansvarlige' e-mails til websteder, der har 'wordpress' i domænenavnet. Hvordan kan jeg vide det? Det var den første historie om mit WP instrumentbrættet i morges! Virker, som om Lorelle om WP følte sig tvunget til at tale på vegne af WP udviklere. Hun nævner en historie på Blogging Pro, der citerer fra et forbud email tilsyneladende er sendt fra en person på Automattic, Inc. Den e-mail første gang blev noteret på Andy Wibbel's blog, og det lyder:
Før vi finder nogle potentielle konsekvenser af den e-mail, vil jeg først gerne spørge, om ikke Lorelle VanFossen blev godkendt af Automattic til at offentliggøre sin seneste blog på Lorelle på WordPress. I det hun skriver:
Hun er ikke opført som en medarbejder i Automattic, så hvordan kan hun gøre sådan udtale? Er hun en autoriseret agent for Automattic?
Hvorfor skal jeg spørge? Læs den!
At besvare dette spørgsmål, vi først og fremmest kræve nogle baggrundsoplysninger. Et varemærke er et ord, udtryk, et symbol eller design eller en kombination af ord, sætninger, symboler eller mønstre, der identificerer og adskiller kilde af varerne af en part fra de andre. En service varemærke er det samme som et varemærke, bortset fra at man identificerer og adskiller kilde til en ydelse end et produkt.
De varemærker og tjenestemærker at Automattic forfølger er udsendt på The US Patent & Trademark Office hjemmeside, som indeholder følgende:
Automattic, Inc., har indgivet to varemærkeansøgninger på "Wordpress" i forbindelse med "[D] ownloadable software program til brug i design og styring af indhold på et websted." One-programmet dækker ordet "wordpress" og det andet program dækker det stiliserede "W" i cirklen med det understregede ordet "wordpress" placeret ved siden af.
Automattic, Inc., har indgivet to service mærke applikationer på "Wordpress" i forbindelse med "[S] oftware løsninger, nemlig at give brugen af on-line uden downloadede software til brug i så internettrafikken udgivelse." One-programmet dækker ordet, "wordpress" og det andet program dækker stiliserede "W" i cirklen med det understregede ordet "wordpress" placeret ved siden af.
Ok, nu hvor vi har fået et indtryk af de mærker, som de hævder at eje, så lad os tage et kig på, hvad Automattic måske nødt til at vise, hvis de planlægger at håndhæve deres påståede rettigheder til disse mærker.
Overtrædelse afhænger af, om to varemærker er tilstrækkeligt ens, således at skabe forvirring blandt forbrugerne med hensyn til deres kilde eller oprindelse? Mere specifikt, overtrædelse afhænger af, om et betydeligt antal sædvanligvis forsigtige købere kan blive vildledt eller forvirret med hensyn til kilden til de forskellige produkter eller tjenesteydelser. Faktiske forvirring er ikke nødvendigt, bare en væsentlig risiko for forveksling.
Har du regnet ud, hvorfor Lorelle's blog er vigtigt at Automattic endnu??
Lorelle har bloggen navnet "Lorelle på WordPress." Derudover hendes blog er bosat på Lorelle.WordPress.com. Hvis hun var blevet godkendt i Automattic (Bemærk: Hvis fyrene på Automattic beslutte, hvad der vises på instrumentbrættet, så synes der var implicit tilladelse), derefter Automattic sig gældende på "WordPress" i sin blog's navn og i sit domænenavn til at hjælpe gøre deres argument om, at der normalt forsigtige forbrugerne vil tage det som en "officiel" afsigelsen!
Get it? omfatter "WordPress" og dem med en blog navn, der indeholder det. Så vidt jeg kan fortælle, Lorelle VanFossen er ikke tilknyttet Automattic i egenskab af repræsentant og som sådan hendes blog er et kneb.
Hvad jeg finder forvirrende har intet at gøre med varemærker. Hvad er forvirrende, er, om Lorelle faktisk blev godkendt, eller overvåget af Automattic? Selvfølgelig er det blot en teori. Så jeg vil bare spørge ....
Vend tilbage for at se, om vi har fået et svar fra Lorelle!
Og senere, vil vi søge at besvare spørgsmålet: Kan Automattic Lose WordPress Marks Alltogether?- 1on Oct 28th, 2006 at 5:58 pm Pingback den 28 oktober 2006 kl 5:58
- 2on Mar 31st, 2007 at 1:13 pm Pingback den 31 marts 2007 kl 1:13










































Lorelle skriver sine egne ting, hun har nogen forbindelse med Automattic foruden Jeg kan godt lide hendes blog.
Alt vi beder om, er, at folk ikke bruger WordPress i deres domænenavn, og vi har brugt varemærket til at gå efter svindlere, der solgte slange olieprodukter og indebærer en sammenslutning eller en påtegning med WordPress.
Matt,
Hun kan skrive til hende "egne ting," men det spørgsmål jeg har er, om nogen fra Automattic gennemgået hendes indtræden om varemærker og / eller co-skrevet det med hende. Du har ikke besvare spørgsmålet. Det er sigende.
Måske kunne vi klare alt dette op med en samtale. I stedet for at kommunikere med kommentarer. Hvis du gerne være ameniable, lad mig det vide, og vi kan sætte noget op.
Undskyld jeg troede, at jeg besvarede spørgsmålet.
Ingen fra Automattic gennemgået hende ind, eller skrev det med hende, eller redigeret det, eller sendes subliminale beskeder i WordPress interface foreslår hun skrive noget.
Jeg er glad for at gøre et interview, sende mig de spørgsmål via e-mail og jeg vil svare på en dag eller to.
Uanset om Lorelle's indlæg er blevet officielt bestilt eller sanktioneret af Automattic, sit udseende i Dashboard på tusinder af brugere, der ser tjenestemand. Jeg tror ikke, at dette virkelig registre med Matt. Jeg tror, han tager det for givet, at alle WP brugere ved allerede, at Dashboard-feeds er et udvalg af stillinger ved ham og hans venner syndikerede med henblik på at øge trafikken til deres blogs, og er ikke en officiel kilde til oplysninger om Wordpress.
Det er en stor forudsætning for at gøre, og jeg har ingen idé om, hvor præcis den er. Formentlig de fleste mennesker, der bekymrer sig nok om Wordpress udvikling for at læse Dashboard er bevidst om sin status, men jeg er sikker på, at der er nogle folk derude antager, at Lorelle's personale.
Du er spot on Wank.
En af mine design klienter, som jeg havde installeret WP for, antages, at "alle de små bokse i [hans] admin panel" var officielle WordPress Nyheder, men var lidt urolig, fordi han så nogle links til indtastninger af personlig art, og troede der var noget galt. Jeg kan forstå hans antagelse på grund af "Andre WordPress Nyheder" tekst lige over dem. Jeg straks informeres ham på anden måde, og fjernet feeds og efterlader kun de WP Dev Blog-feed.
Pointen er, at ikke alle, der bare starter med WordPress vil have nogen til at forklare, at disse kasser er ikke officielle nyheder / kilder sanktioneret af WP hold eller Automattic.
IMO, og kun min mening bør dev blog feed være den eneste, der som standard, især for de mindre WP savvy / newbie brugere, eller oprette en officiel WP nyheder blog, der er modereret. Ingen starter som en WPFanBoy (orGirl) fra hoppe, og dem feeds i instrumentbrættet kan være forvirrende, medmindre der er en meget klar forklaring på, hvad der er, lige der ved siden af dem.